FAQ – Preguntes freqüents

Què és el Ludibasquet?

Torneig de 24 hores de bàsquet ininterrompudes ideat i pensat només per categories de promoció on apart de gaudir del propi torneig els nostres participants també disposen d'un seguit d'activitats lúdiques paral·leles.

Quines categories participen al Ludibasquet?

A partir d'escola fins a cadet. Organitzat de la següent manera:

Ludibasquet: Categories de mini a cadet. Tan masculí com femení. Hi ha classificació. Equipses queden a dormir. Hi ha quota d'inscripció.

Ludibasquet Pre-mini/Benjamí: Només per categoria pre-mini tan masculí com femení. (3er i 4rt de primària). Si hi ha classificació. Els partits es disputen al llarg de la tarda del dissabte(13:00-21:00h aprox). Es optatiu quedar-se a dormir. Hi ha quota d'inscripció.

Miniludibasquet: Pensat pel més petitons. Nens/es d' equips mixtes (1er i 2on de primària). Es disputa només dissabte matí. No hi ha classificació. Inscripció gratuïta.

On pernocten els equips?

L'organització habilita una zona del pavelló pels participants (jugadors i responsables d'equip) agrupats per clubs, on disposen d'un espai on instal·lar-se i descansar durant les hores lliures. Aquest espai és d'ús exclusiu per jugadors/es i responsables d'equip. Un equip no pot pernoctar sense el seu respectiu responsable. Tot i que la responsabilitat recau sempre sobre el responsable de grup, l'organització distribuirà personal responsable de zona que vetllaran pel bon ús de l'espai i la bona convivència.

És necessari que els participants portin màrfegues i sacs de dormir.

Hi ha arbitratge federat?

Si. TOTS els partits del Ludibàsquet són arbitrats per àrbitres col·legiats de la FCBQ territorial Gironina, excepte els del Miniludibasquet.

Que haig de fer per inscriure un equip?

Tots els interessats primer han de contactar amb el responsable de competicions del Ludibàsquet; Sr. Domènec Bosch, si hi ha plaça us facilitarà la contrasenya per accedir al formulari d'inscripció de la web a l'apartat inscriu. En cas contrari passaríeu ocupar plaça a la reserva, tot esperant una vacant.

Rebreu un mail confirmant la vostra preinscripció. No s'obtindrà la plaça definitiva fins a fer l'ingrés mitjançant transferència bancària. Tot i que el procés d'inscripció finalitza el 3 de juny l'organització es reserva el dret d'ampliar o reduir el plaç segons el número d'inscripcions rebudes, donat que les places són limitades.

Que inclou la quota de participació de cada categoria?

Ludibasquet: En la quota està inclòs: Participació al torneig, obsequi de participació, accés a l'àrea de descans, accés al transport per anar a les diferents àrees de joc, accés a totes les activitats lúdiques paral·leles a la competició, berenar del dissabte, sopar del dissabte i esmorzar del diumenge.

Ludibasquet Premini: En la quota està inclòs: Participació al torneig, obsequi de participació, accés a les activitats lúdiques paral·leles a la competició. Berenar del dissabte.

Quan sabré els horaris de joc?

Dimecres o dijous de la mateixa setmana del Ludibasquet, sortirà publicat a aquesta web ludibasquet.org el quadrant horari del torneig. Està distribuït per categories i àrees de joc.

Quantes àrees de joc hi ha?

Per l'edició d'enguany l'organització preveu 3 àrees de joc.

Pavelló: Seu central. On hi ha el Centre de Dades, pas obligat per tots els equips participants al Ludibasquet, i on l'organització posa, a l'abast els serveis que ofereix de participants: zona de descans, menjador, activitats lúdiques paral·leles a la competició com per acompanyants: bar botiga del Ludibasquet, amb zona d'estampació de samarretes etc..

Al quadrant horari són les pistes A1, A2, A3

Pista coberta: Al quadrant horari són les pistes B1,B2 B3

IES Vidreres: Al quadrant horari són les pistes C1, C2, C3, C4.

Totes aquestes àrees estan connectades entre si mitjançant un carrilet que l'organització posa al serveis dels participants en primer lloc i acompanyants en segon per transportar-los.

Qui fa les taules?

Cada equip es responsable d'organitzar la taula del seu partit. La taula de joc ha d'estar formada per un component de cada equip. L'organització facilitarà una acta de joc que s'ha d'omplir segons bases del Torneig. La resta de normativa es l'aplicada a la respectiva categoria de les lligues territorials de la FCBQ.

Cal presentar fitxes federativa?

No cal presentar fitxes al inici dels partits, però l'organització es reserva el dret de demanar-les si algun responsable de competició o Cap de pista ho considera oportú.

En cas d'empats a la classificació com es decideix qui passa?

En cas que existeixi algun empat a la classificació per decidir una posició primer es tindrà en compte victòries i derrotes entre el equips empatats, si calgués una segona intervenció es tindria en compte el basquet average directe, si es mantingués l'empat decidiria el coeficient de punts.

Si tinc més dubtes, amb qui contactar?

Per via telefònica Sr. Domènec Bosch al 661 050 990 i mitjançant mail a coordinadorludibasquet@gmail.com

Per a inscripcions al LudiBàsquet 2019, si us plau, contacteu amb Joan Romaguera:
677303977 | coordinadorludibasquet@gmail.com

Gràcies!

Si ja heu contactat amb ell i disposeu de la contrasenya per a fer la inscripció, accediu aquí:

INSCRIU

Pin It on Pinterest

Share This