Ludibàsquet

 • LudiBàsquet un torneig que ha esdevingut la Festa del Bàsquet
 • LudiBàsquet un torneig que ha esdevingut la Festa del Bàsquet
 • LudiBàsquet un torneig que ha esdevingut la Festa del Bàsquet
 • LudiBàsquet un torneig que ha esdevingut la Festa del Bàsquet
 • LudiBàsquet un torneig que ha esdevingut la Festa del Bàsquet
 • LudiBàsquet un torneig que ha esdevingut la Festa del Bàsquet
 • LudiBàsquet un torneig que ha esdevingut la Festa del Bàsquet

El Ludibàsquet és Un Torneig de Bàsquet fortament consolidat que ha esdevingut la Festa del Bàsquet de base català que celebrem cada any des de el'any 2000 a Vidreres, just finalitzada la temporada.

La nostra visió de l'esport com a complement de la vida i com a lloc on passar-s'ho bé ens va fer desenvolupar la idea d'un espai on la mainada (i els no tan mainada) poguessin a més de competir en aqest Torneig de Bàsquet, gaudir de tot un seguit d'activitats de lleure durant tot un cap de setmana.

És gran l'esforç organitzatiu que tant el C.B. Nou Caulès com l'Ajuntament de Vidreres porten a terme per a què tot estigui a punt per a cada edició del LudiBàsquet, però la feina dels més de 100 voluntaris, empreses i entitats col·laboradores es veu més que recompensat quan es contemplen els centenars de nenes i nens que gaudeixen de la Gran Festa del Ludibàsquet.

FAQ - Preguntes freqüents

Normes generals de funcionament

 1. La inscripció dels equips en aquest torneig es pot fer via telèfon, però no serà efectiva fins l'ingrés bancari de l'import corresponent dins el termini fixat. La inscripció significa l'acceptació per part dels equips de les normes generals i el reglament particular de cada competició del torneig.
 2. Qualsevol situació d'un equip o participant que requereixi consideracions especials respecte les normes o reglaments de funcionament general haurà de ser comunicada i, en el seu cas, pactada amb la organització abans de la inscripció.
 3. En el moment de la recepció, cada equip designarà una persona responsable que es compromet a tenir sota el seu control els membres de l'equip i estar localitzable durant la competició.
 4. Els actes lúdics i festius paral·lels a la competició esportiva d'aquest torneig de bàsquet, són de caràcter gratuït pels jugadors i monitors, però estan subjectes a una reglamentació perquè tothom pugui gaudir al màxim de tos els esdeveniments previstos.
 5. El programa lúdic és orientatiu. L’organització es reserva el dret a canviar els actes, suprimir i incorporar-ne d’altres. La coordinació dels actes anirà a càrrec dels responsables de cada espectacle i seran ells mateixos que marcaran les normes a seguir per poder desenvolupar amb tota normalitat les activitats.
 6. Els bars disposaran de menjar fred i calent durant tot el temps de competició. Hi haurà taules i cadires disponibles.
 7. Els espais per descans i dormitori estaran situats als baixos del pavelló. Cada equip disposarà inicialment d’un espai marcat que ha de respectar i deixar net en acabar l’estada. Els participants portaran sac de dormir i màrfega. No és permesa l'entrada als espais de descans a persones alienes als equips. Hi hauran monitors que vetllaran durant la nit per l’ordre i el silenci mínims que garanteixin el descans. En tot cas els responsables dels equips es comprometen a col·laborar en aquesta tasca en l’àmbit dels seus respectius equips.
 8. L'organització ha previst un dispositiu a càrrec de voluntaris, monitors i de personal professional que vetlla per el bon funcionament i la seguretat de persones i bens. Tot i això cal que, individualment i per equips, es prenguin les precaucions de seguretat bàsiques pertinents. L'organització no es fa responsable dels objectes personals dels participants excepte aquells que siguin expressament dipositats sota la seva custòdia.
 9. L'organització es reserva el dret de suspendre la participació de les persones o equips amb conductes delictives o incíviques respecte les persones o equipaments, sense perjudici d’emprendre les denuncies legals pertinents si s'escau.
 10. En cas de pluja o imprevists de força major la organització tindrà com a objectiu prioritari el manteniment de la competició amb la màxima normalitat, tot i que es reserva el dret a modificar l'estructura horària, les ubicacions de pistes i, si és necessari, les normes de competició. En cap cas el Ludibàsquet serà suspès.

Descarrega el Reglament General

Per a inscripcions al LudiBàsquet 2018, si us plau, contacteu amb Domènec Bosch:
661 050 990 | coordinadorludibasquet@gmail.com

Gràcies!

Si ja heu contactat amb ell i disposeu de la contrasenya per a fer la inscripció, accediu aquí:

INSCRIU

Pin It on Pinterest

Share This